Hotpot Tips & Tricks
Hotpot Tips & Tricks
Hotpot Tips & Tricks
Hotpot Tips & Tricks
Hotpot Tips & Tricks
The Hotpot Experience Etiquette & Tips
Stap 1: Breng de bouillon aan de kook en voeg dan pas de ingrediënt(en) naar keuze toe. Gebruik voor goede hygiëne de bijgeleverde voedseltang om de rauwe ingrediënten in de kokende bouillon te doen. Zodra het gaar is, gebruik je de fondue zeef om het lekkers eruit te halen.
Stap 2: Houd rekening met de kooktijden van de verschillende ingrediënten; kook daarom eerst de ingrediënten die een langere kooktijd nodig hebben en vervolgens de ingrediënten met een kortere kooktijd. Op deze manier zorg je voor een perfecte garing! Een aantal tips voor een ultieme hotpot beleving:
Bekijk de onderstaande lijst van ingrediënten en een richtlijn van de kooktijden.
Als een ingrediënt drijft in de bouillon, is het ook een indicatie dat het gaar is.
Voor de perfecte garing van dungesneden vlees klem je het vlees tussen je eetstokje en dip je het in de kokende bouillon tot de gewenste garing.
Save the best for last! Noedels eet men meestal pas aan het einde. De bouillon is dan nog smaakvoller geworden door het koken van alle ingrediënten. Voeg wat ingrediënten toe, een scheut bouillon en voilà, je eigen noedelsoep!
Zijn de ingrediënten gaar? Zet dan de hotpot dan even zodat het onnodig door blijft koken (en daarmee je bouillon ook sneller op raakt!).
Breng de bouillon weer aan de kook zodra jullie willen starten.
Stap 3: Let’s dip!
Nadat de ingrediënten gaar zijn is het tijd voor de voorlaatste stap: dip je ingrediënt in de huisgemaakte sauzen en garneer het af met de verse kruiden. Probeer uit wat je lekker vindt want alles kan!
Stap 4: Geniet van de hotpot!
PS: Raakt de bouillon bijna op? Geen nood! Voeg gerust wat water toe (doe dit voordat je bouillon half op is) en breng het opnieuw aan de kook alvorens je weer gaat koken!
The Hotpot Experience Etiquette & Tips
Stap 1: Breng de bouillon aan de kook en voeg dan pas de ingrediënt(en) naar keuze toe. Gebruik voor goede hygiëne de bijgeleverde voedseltang om de rauwe ingrediënten in de kokende bouillon te doen. Zodra het gaar is, gebruik je de fondue zeef om het lekkers eruit te halen.
Stap 2: Houd rekening met de kooktijden van de verschillende ingrediënten; kook daarom eerst de ingrediënten die een langere kooktijd nodig hebben en vervolgens de ingrediënten met een kortere kooktijd. Op deze manier zorg je voor een perfecte garing! Een aantal tips voor een ultieme hotpot beleving:
Bekijk de onderstaande lijst van ingrediënten en een richtlijn van de kooktijden.
Als een ingrediënt drijft in de bouillon, is het ook een indicatie dat het gaar is.
Voor de perfecte garing van dungesneden vlees klem je het vlees tussen je eetstokje en dip je het in de kokende bouillon tot de gewenste garing.
Save the best for last! Noedels eet men meestal pas aan het einde. De bouillon is dan nog smaakvoller geworden door het koken van alle ingrediënten. Voeg wat ingrediënten toe, een scheut bouillon en voilà, je eigen noedelsoep!
Zijn de ingrediënten gaar? Zet dan de hotpot dan even zodat het onnodig door blijft koken (en daarmee je bouillon ook sneller op raakt!).
Breng de bouillon weer aan de kook zodra jullie willen starten.
Stap 3: Let’s dip!
Nadat de ingrediënten gaar zijn is het tijd voor de voorlaatste stap: dip je ingrediënt in de huisgemaakte sauzen en garneer het af met de verse kruiden. Probeer uit wat je lekker vindt want alles kan!
Stap 4: Geniet van de hotpot!
PS: Raakt de bouillon bijna op? Geen nood! Voeg gerust wat water toe (doe dit voordat je bouillon half op is) en breng het opnieuw aan de kook alvorens je weer gaat koken!
The Hotpot Experience Etiquette & Tips
Stap 1: Breng de bouillon aan de kook en voeg dan pas de ingrediënt(en) naar keuze toe. Gebruik voor goede hygiëne de bijgeleverde voedseltang om de rauwe ingrediënten in de kokende bouillon te doen. Zodra het gaar is, gebruik je de fondue zeef om het lekkers eruit te halen.
Stap 2: Houd rekening met de kooktijden van de verschillende ingrediënten; kook daarom eerst de ingrediënten die een langere kooktijd nodig hebben en vervolgens de ingrediënten met een kortere kooktijd. Op deze manier zorg je voor een perfecte garing! Een aantal tips voor een ultieme hotpot beleving:
Bekijk de onderstaande lijst van ingrediënten en een richtlijn van de kooktijden.
Als een ingrediënt drijft in de bouillon, is het ook een indicatie dat het gaar is.
Voor de perfecte garing van dungesneden vlees klem je het vlees tussen je eetstokje en dip je het in de kokende bouillon tot de gewenste garing.
Save the best for last! Noedels eet men meestal pas aan het einde. De bouillon is dan nog smaakvoller geworden door het koken van alle ingrediënten. Voeg wat ingrediënten toe, een scheut bouillon en voilà, je eigen noedelsoep!
Zijn de ingrediënten gaar? Zet dan de hotpot dan even zodat het onnodig door blijft koken (en daarmee je bouillon ook sneller op raakt!).
Breng de bouillon weer aan de kook zodra jullie willen starten.
Stap 3: Let’s dip!
Nadat de ingrediënten gaar zijn is het tijd voor de voorlaatste stap: dip je ingrediënt in de huisgemaakte sauzen en garneer het af met de verse kruiden. Probeer uit wat je lekker vindt want alles kan!
Stap 4: Geniet van de hotpot!
PS: Raakt de bouillon bijna op? Geen nood! Voeg gerust wat water toe (doe dit voordat je bouillon half op is) en breng het opnieuw aan de kook alvorens je weer gaat koken!
The Hotpot Experience Etiquette & Tips
Stap 1: Breng de bouillon aan de kook en voeg dan pas de ingrediënt(en) naar keuze toe. Gebruik voor goede hygiëne de bijgeleverde voedseltang om de rauwe ingrediënten in de kokende bouillon te doen. Zodra het gaar is, gebruik je de fondue zeef om het lekkers eruit te halen.
Stap 2: Houd rekening met de kooktijden van de verschillende ingrediënten; kook daarom eerst de ingrediënten die een langere kooktijd nodig hebben en vervolgens de ingrediënten met een kortere kooktijd. Op deze manier zorg je voor een perfecte garing! Een aantal tips voor een ultieme hotpot beleving:
Bekijk de onderstaande lijst van ingrediënten en een richtlijn van de kooktijden.
Als een ingrediënt drijft in de bouillon, is het ook een indicatie dat het gaar is.
Voor de perfecte garing van dungesneden vlees klem je het vlees tussen je eetstokje en dip je het in de kokende bouillon tot de gewenste garing.
Save the best for last! Noedels eet men meestal pas aan het einde. De bouillon is dan nog smaakvoller geworden door het koken van alle ingrediënten. Voeg wat ingrediënten toe, een scheut bouillon en voilà, je eigen noedelsoep!
Zijn de ingrediënten gaar? Zet dan de hotpot dan even zodat het onnodig door blijft koken (en daarmee je bouillon ook sneller op raakt!).
Breng de bouillon weer aan de kook zodra jullie willen starten.
Stap 3: Let’s dip!
Nadat de ingrediënten gaar zijn is het tijd voor de voorlaatste stap: dip je ingrediënt in de huisgemaakte sauzen en garneer het af met de verse kruiden. Probeer uit wat je lekker vindt want alles kan!
Stap 4: Geniet van de hotpot!
PS: Raakt de bouillon bijna op? Geen nood! Voeg gerust wat water toe (doe dit voordat je bouillon half op is) en breng het opnieuw aan de kook alvorens je weer gaat koken!
The Hotpot Experience Etiquette & Tips
Stap 1: Breng de bouillon aan de kook en voeg dan pas de ingrediënt(en) naar keuze toe. Gebruik voor goede hygiëne de bijgeleverde voedseltang om de rauwe ingrediënten in de kokende bouillon te doen. Zodra het gaar is, gebruik je de fondue zeef om het lekkers eruit te halen.
Stap 2: Houd rekening met de kooktijden van de verschillende ingrediënten; kook daarom eerst de ingrediënten die een langere kooktijd nodig hebben en vervolgens de ingrediënten met een kortere kooktijd. Op deze manier zorg je voor een perfecte garing! Een aantal tips voor een ultieme hotpot beleving:
Bekijk de onderstaande lijst van ingrediënten en een richtlijn van de kooktijden.
Als een ingrediënt drijft in de bouillon, is het ook een indicatie dat het gaar is.
Voor de perfecte garing van dungesneden vlees klem je het vlees tussen je eetstokje en dip je het in de kokende bouillon tot de gewenste garing.
Save the best for last! Noedels eet men meestal pas aan het einde. De bouillon is dan nog smaakvoller geworden door het koken van alle ingrediënten. Voeg wat ingrediënten toe, een scheut bouillon en voilà, je eigen noedelsoep!
Zijn de ingrediënten gaar? Zet dan de hotpot dan even zodat het onnodig door blijft koken (en daarmee je bouillon ook sneller op raakt!).
Breng de bouillon weer aan de kook zodra jullie willen starten.
Stap 3: Let’s dip!
Nadat de ingrediënten gaar zijn is het tijd voor de voorlaatste stap: dip je ingrediënt in de huisgemaakte sauzen en garneer het af met de verse kruiden. Probeer uit wat je lekker vindt want alles kan!
Stap 4: Geniet van de hotpot!
PS: Raakt de bouillon bijna op? Geen nood! Voeg gerust wat water toe (doe dit voordat je bouillon half op is) en breng het opnieuw aan de kook alvorens je weer gaat koken!
Ingrediënten & Kooktijden
Vis & Schaaldieren
Coquille / Sint Jacobsschelp
Garnalen (gepeld)
Reuze Black Tiger garnalen
Visballen
Vlees
Dungesneden rundvlees rolletjes
Dungesneden rundvlees rolletjes
Japanse worstjes
Wan Tan (varkenshaas/garnalen/shiitake)
Groenten
Chinese kool
Gefrituurde tofu
Romaine sla
Shanghai paksoi
Mais
Paddestoelen
Beukzwammen (wit & bruin)
Enoki
Noedels
Udon noedels
Vermicelli noedels
Japanse ramen
Dessert
Sponge cake
Custard bao bun
Ingrediënten & Kooktijden
Vis & Schaaldieren
Coquille / Sint Jacobsschelp
Garnalen (gepeld)
Reuze Black Tiger garnalen
Visballen
Vlees
Dungesneden rundvlees rolletjes
Dungesneden rundvlees rolletjes
Japanse worstjes
Wan Tan (varkenshaas/garnalen/shiitake)
Groenten
Chinese kool
Gefrituurde tofu
Romaine sla
Shanghai paksoi
Mais
Paddestoelen
Beukzwammen (wit & bruin)
Enoki
Noedels
Udon noedels
Vermicelli noedels
Japanse ramen
Dessert
Sponge cake
Custard bao bun
Ingrediënten & Kooktijden
Vis & Schaaldieren
Coquille / Sint Jacobsschelp
Garnalen (gepeld)
Reuze Black Tiger garnalen
Visballen
Vlees
Dungesneden rundvlees rolletjes
Dungesneden rundvlees rolletjes
Japanse worstjes
Wan Tan (varkenshaas/garnalen/shiitake)
Groenten
Chinese kool
Gefrituurde tofu
Romaine sla
Shanghai paksoi
Mais
Paddestoelen
Beukzwammen (wit & bruin)
Enoki
Noedels
Udon noedels
Vermicelli noedels
Japanse ramen
Dessert
Sponge cake
Custard bao bun
Ingrediënten & Kooktijden
Vis & Schaaldieren
Coquille / Sint Jacobsschelp | 2 minuten
Garnalen (gepeld) | 2/3 minuten
Reuze Black Tiger garnalen | 3/4 minuten
Visballen | 3-5 minuten
Vlees
Dungesneden rundvlees rolletjes | 4 minuten*
Dungesneden rundvlees rolletjes | 10 seconden of tot de gewenste garing
Japanse worstjes | 3 minuten
Wan Tan (varkenshaas/garnalen/shiitake) | 4 minuten
Groenten
Chinese kool | 2 minuten
Gefrituurde tofu | 1 minuut
Romaine sla | 20 seconden
Shanghai paksoi | 2 minuten
Mais | 3 minuten
Paddestoelen
Beukzwammen (wit & bruin) | 1 minuut
Enoki | 1 minuut
Noedels
Udon noedels | 3 minuten
Vermicelli noedels | 2-3 minuten
Japanse ramen | 3 minuten
Dessert
Sponge cake
Custard bao bun
Ingrediënten & Kooktijden
Vis & Schaaldieren
Coquille / Sint Jacobsschelp | 2 minuten
Garnalen (gepeld) | 2/3 minuten
Reuze Black Tiger garnalen | 3/4 minuten
Visballen | 3-5 minuten
Vlees
Dungesneden rundvlees rolletjes | 4 minuten*
Dungesneden rundvlees rolletjes | 10 seconden of tot de gewenste garing
Japanse worstjes | 3 minuten
Wan Tan (varkenshaas/garnalen/shiitake) | 4 minuten
Groenten
Chinese kool | 2 minuten
Gefrituurde tofu | 1 minuut
Romaine sla | 20 seconden
Shanghai paksoi | 2 minuten
Mais | 3 minuten
Paddestoelen
Beukzwammen (wit & bruin) | 1 minuut
Enoki | 1 minuut
Noedels
Udon noedels | 3 minuten
Vermicelli noedels | 2-3 minuten
Japanse ramen | 3 minuten
Dessert
Sponge cake
Custard bao bun
2 minuten
2/3 minuten
3/4 minuten
3-5 minuten
4 minuten*
10 seconden of tot de gewenste garing
3 minuten
4 minuten
2 minuten
1 minuut
20 seconden
2 minuten
3 minuten
1 minuut
1 minuut
3 minuten
2-3 minuten
3 minuten
kan zowel koud als warm gegeten worden indien warm – stomen of opwarmen in de magnetron op 750w, 20-30 seconden (let op: het bamboe mandje mag niet in de magnetron)
2 minuten
2/3 minuten
3/4 minuten
3-5 minuten
4 minuten*
10 seconden of tot de gewenste garing
3 minuten
4 minuten
2 minuten
1 minuut
20 seconden
2 minuten
3 minuten
1 minuut
1 minuut
3 minuten
2-3 minuten
3 minuten
kan zowel koud als warm gegeten worden indien warm – stomen of opwarmen in de magnetron op 750w, 20-30 seconden (let op: het bamboe mandje mag niet in de magnetron)
2 minuten
2/3 minuten
3/4 minuten
3-5 minuten
4 minuten*
10 seconden of tot de gewenste garing
3 minuten
4 minuten
2 minuten
1 minuut
20 seconden
2 minuten
3 minuten
1 minuut
1 minuut
3 minuten
2-3 minuten
3 minuten
kan zowel koud als warm gegeten worden indien warm – stomen of opwarmen in de magnetron op 750w, 20-30 seconden (let op: het bamboe mandje mag niet in de magnetron)
-> kan zowel koud als warm gegeten worden indien warm – stomen of opwarmen in de magnetron op 750w, 20-30 seconden (let op: het bamboe mandje mag niet in de magnetron)
-> kan zowel koud als warm gegeten worden indien warm – stomen of opwarmen in de magnetron op 750w, 20-30 seconden (let op: het bamboe mandje mag niet in de magnetron)
Staat je vraag er niet bij?
Staat je vraag er niet bij? Contacteer ons!
Staat je vraag er niet bij? Contacteer ons!
Staat je vraag er niet bij? Contacteer ons!
Staat je vraag er niet bij? Contacteer ons!
Neem dan gerust contact met ons op via +316-52052805 of food@thehotpotexperience.nl
Neem dan gerust contact met ons op via +316-52052805 of food@thehotpotexperience.nl
Neem dan gerust contact met ons op via +316-52052805 of food@thehotpotexperience.nl
Neem dan gerust contact met ons op via +316-52052805 of food@thehotpotexperience.nl
Neem dan gerust contact met ons op via +316-52052805 of food@thehotpotexperience.nl
.
.
The Hotpot Experience
Bunde, Zuid Limburg
+316-52052805
food@thehotpotexperience.nl
The Hotpot Experience
Bunde, Zuid Limburg
+316-52052805
food@thehotpotexperience.nl
The Hotpot Experience
Bunde, Zuid Limburg
+316-52052805
food@thehotpotexperience.nl
The Hotpot Experience
Bunde, Zuid Limburg
+316-52052805
food@thehotpotexperience.nl