Over The Hotpot Experience

Over The Hotpot Experience

Over The Hotpot Experience

Over The Hotpot Experience

Over The Hotpot Experience

Over The Hotpot Experience

Over The Hotpot Experience

Over The Hotpot Experience

Over The Hotpot Experience

Over The Hotpot Experience

Graag wil ik mijzelf aan je voorstellen. Ik ben Shiwen Tilmans-Ma en samen met mijn zoontje Maxim en man Robert woon ik in het mooie plaatsje Bunde in het bourgondische Limburg.

Ik ben geboren en getogen in Limburg, maar mijn ‘roots’ liggen in Zuidoost-Azië, namelijk in de wereldstad Singapore en het exotische Maleisië.

De passie voor gastvrijheid en lekker eten zit in mijn bloed. In 1975 opende mijn grootvader, die geëmigreerd was vanuit Singapore, een Chinees-Indisch restaurant in Susteren. Mijn ouders hebben het restaurant overgenomen en dit 33 jaar lang succesvol gerund! Al op jonge leeftijd bediende ik onze klanten met veel plezir. Ik ben dus letterlijk opgegroeid in de horeca en de liefde voor het vak is  me met de paplepel ingegeven. De studie Hotel Management mij later nog meer de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Ik heb een passie voor alles wat te maken heeft met koken, gastvrijheid en ondernemen. Daarom heb ik The Hotpot Experience opgericht. Met dit concept kan ik mijn liefde voor Aziatisch eten met jou delen en dat vind ik echt te gek!

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op!

Liefs, Shiwen 

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen. Ik ben Shiwen en samen met mijn zoontje Maxim en man Robert woon ik in het mooie plaatsje Bunde. Ik ben geboren en getogen in Limburg maar mijn ‘roots’ liggen in Zuidoost-Azië, namelijk in de wereldstad Singapore en het exotische Maleisië.

De passie voor gastvrijheid en lekker eten zit in mijn bloed. In 1975 opende mijn grootvader, die geëmigreerd was vanuit Singapore, een Chinees-Indisch restaurant in Susteren. Mijn ouders hebben het restaurant overgenomen en dit 33 jaar lang succesvol gerund! Ik stond met jonge leeftijd al in het restaurant de klanten te bedienen. Iets dat ik met ontzettend veel plezier heb gedaan. Ik ben dus letterlijk opgegroeid in de horeca en het is me met de paplepel ingegeven. Ook heeft de studie Hotel Management mij nog meer de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Ik heb een passie voor alles wat te maken heeft met koken, gastvrijheid en ondernemen. Daarom heb
ik The Hotpot Experience opgericht. Met dit concept kan ik mijn liefde voor Aziatisch eten met jullie delen
en dat vind ik echt te gek!

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op!

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen. Ik ben Shiwen en samen met mijn zoontje Maxim en man Robert woon ik in het mooie plaatsje Bunde. Ik ben geboren en getogen in Limburg maar mijn ‘roots’ liggen in Zuidoost-Azië, namelijk in de wereldstad Singapore en het exotische Maleisië.

De passie voor gastvrijheid en lekker eten zit in mijn bloed. In 1975 opende mijn grootvader, die geëmigreerd was vanuit Singapore, een Chinees-Indisch restaurant in Susteren. Mijn ouders hebben het restaurant overgenomen en dit 33 jaar lang succesvol gerund! Ik stond met jonge leeftijd al in het restaurant de klanten te bedienen. Iets dat ik met ontzettend veel plezier heb gedaan. Ik ben dus letterlijk opgegroeid in de horeca en het is me met de paplepel ingegeven. Ook heeft de studie Hotel Management mij nog meer de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Ik heb een passie voor alles wat te maken heeft met koken, gastvrijheid en ondernemen. Daarom heb ik The Hotpot Experience opgericht. Met dit concept kan ik mijn liefde voor Aziatisch eten met jullie delen en dat vind ik echt te gek!

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op!

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen. Ik ben Shiwen en samen met mijn zoontje Maxim en man Robert woon ik in het mooie plaatsje Bunde. Ik ben geboren en getogen in Limburg maar mijn ‘roots’ liggen in Zuidoost-Azië, namelijk in de wereldstad Singapore en het exotische Maleisië.

De passie voor gastvrijheid en lekker eten zit in mijn bloed. In 1975 opende mijn grootvader, die geëmigreerd was vanuit Singapore, een Chinees-Indisch restaurant in Susteren. Mijn ouders hebben het restaurant overgenomen en dit 33 jaar lang succesvol gerund! Ik stond met jonge leeftijd al in het restaurant de klanten te bedienen. Iets dat ik met ontzettend veel plezier heb gedaan. Ik ben dus letterlijk opgegroeid in de horeca en het is me met de paplepel ingegeven. Ook heeft de studie Hotel Management mij nog meer de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Ik heb een passie voor alles wat te maken heeft met koken, gastvrijheid en ondernemen. Daarom heb ik The Hotpot Experience opgericht. Met dit concept kan
ik mijn liefde voor Aziatisch eten met jullie delen en dat vind ik echt te gek!

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op!

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen. Ik ben Shiwen en samen met mijn zoontje Maxim en man Robert woon ik in het mooie plaatsje Bunde in het bourgondische Limburg. Ik ben geboren en getogen in Limburg maar mijn ‘roots’ liggen in Zuidoost-Azië, namelijk in de wereldstad Singapore en het exotische Maleisië.

De passie voor gastvrijheid en lekker eten zit in mijn bloed. In 1975 opende mijn grootvader, die geëmigreerd was vanuit Singapore, een Chinees-Indisch restaurant in Susteren. Mijn ouders hebben het restaurant overgenomen en dit 33 jaar lang succesvol gerund! Al op jonge leeftijd bediende ik onze klanten met veel plezir. Ik ben dus letterlijk opgegroeid in de horeca en de liefde voor het vak is  me met de paplepel ingegeven. De studie Hotel Management mij later nog meer de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Ik heb een passie voor alles wat te maken heeft met koken, gastvrijheid en ondernemen. Daarom heb ik The Hotpot Experience opgericht. Met dit concept kan ik mijn liefde voor Aziatisch eten met jullie delen 
en dat vind ik echt te gek!

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op!

HOTPOTEXPERIENCE – FOTOGRAFIE – STUDIOVOLT (75 van 132)
HOTPOTEXPERIENCE – FOTOGRAFIE – STUDIOVOLT (106 van 132)
HOTPOTEXPERIENCE – FOTOGRAFIE – STUDIOVOLT (66 van 132)
× Whatsapp